Attractieverhuur Utrecht

Zowel voor kinderfeestjes, een straatfeest of buurtfeest als grote evenementen is Attractieverhuur Utrecht uw partner voor het huren van een springkussen, stormbaan of andere attractie. Wij bieden hoge kwaliteit sprigkussens tegen voordelige prijzen te huur aan. Voor de verhuur van een springkussen, stormbaan en buiten speelgoed in de regio Utrecht, Bilthoven, Hilversum, Zeist, De Bilt, Maarssen, Leidsche Rijn, Vleuten, Nieuwegein en omstreken kunt u bij Attractieverhuur Utrecht terecht.

Waar kunt u ons vinden

Attractieverhuur Utrecht is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens, stormbanen, skydancers en aanverwante artikelen en is gevestigd in De Meern. Wij verhuren onze attracties in de regio Utrecht, waaronder: Utrecht, Bilthoven, Hilversum, Zeist, De Bilt, Maarssen, Leidsche Rijn, Vleuten en Nieuwegein.

Specialisten in verhuur

Attractieverhuur Utrecht is een webwinkel van het bedrijf Evon wat inmiddels is uitgegroeid tot één van de grotere in Utrecht en omgeving en grote naamsbekendheid geniet. Wat begon als een visie – een webwinkel én juiste locatie met een uniek maar eenvoudig assortiment in verhuurartikelen- is nu uitgegroeid naar een webwinkel met een ruim assortiment in verhuurmaterialen. Dit gecombineerd met een unieke klantenservice. En het blijkt een succesformule! Attractieverhuur Utrecht staat nu bekend om zijn overweldigende assortiment! Af te halen op een centrale locatie in het midden van het land. Indien gewenst ook bezorgd en geplaatst op uw locatie.